Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bemutatkozás

Sziasztok!

Mándi Szilvia vagyok és igazán szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkám egy igazi szenvedélyt jelent számomra. Bár jó néhány élményfestés levezénylésén túl vagyok már, mindig ugyanolyan lelkesedéssel várom a következőt, még akkor is, ha olyan képet festünk, ami korábban már szerepelt a palettán.Egy-egy élményfestés alkalmával a stúdió megtelik élettel, nyüzsgéssel, izgatott várakozással. Látom a gyerekek csillogó szemeit, néhány szülő kétségbeesett arcát, mert úgy gondolják, hogy ők nem tudnak festeni, pedig, dehogynem :) És néhány óra elteltével mindenki büszkén mutogatja az elkészült alkotást és szépen sorban beállnak a pálmafához egy fotózás erejéig. Minden egyes ilyen alkalom egy igazi adrenalin bomba, nem is tudom másképp kifejezni.

Az Art Mania Rajzstúdió megálmodójaként nagyon fontosnak tartom azt, hogy a hozzám érkező szülők és gyerekek felejthetetlen élménnyel térjenek haza. Ehhez elengedhetetlen, hogy a gyerekek egy olyan festményt készítsenek el szüleikkel, ami igazán tetszik nekik, az ő világuk, ami megmozgatja a fantáziájukat és el tudják képzelni a szobájuk falán.

Azt Art Mania Rajzstúdióban nem találunk híres festőktől képeket, hanem közös ötleteléssel gondosan megtervezett és előkészített festményeket gyermekekre hangolva :)

Nézzétek meg a bemutatkozó videót:

Art Mania Rajzstúdió

       

Varázslatos helyszínen, Budapest szívében vár kicsiket és nagyokat az Art Mania Rajzstúdió. Már belépéskor megragad a különleges hangulat, a teljes falat elfoglaló tengerparti táj, a színek és formák harmóniája, az akvárium vidám halai. Ebben a környezetben igazán könnyű kilépni a mindennapok szürkeségéből, hogy átadhassuk magunkat az alkotásnak és a kreativitásnak, hogy feltöltődjünk, és egyedi élményekkel gazdagodjunk.

A meghirdetett tanfolyamok mindegyike kiscsoportos, így a nyugodt, kellemes légkör mellett a sok-sok figyelem és segítség is természetes. Az alkotásra hangolódást kellemes illatok, halk zene, kávé, tea, üdítő és snack teszi teljessé.

Az Art Mania Rajzstúdió mégis több, mint egy különleges helyszín és élményekkel teli tanfolyamok összessége. Az Art Mania megálmodójaként örömmel adom át rajzolás és festés iránti rajongásomat mindenkinek, mert hiszek benne, hogy a művészet számtalan módon teheti teljesebbé az életünket – az Art Mania Rajzstúdió pontosan ezért jött létre, és szeretettel vár mindenkit!

 

Keresés