Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rólam mondták

„Csak ajánlani tudom Szilvit, nagyon jól oktat es nagyon segítőkész. Ha elbizonytalanodik az ember a végén akkor is kihozza mindenkiből a legjobbat, hogy sikerélménnyel menjen haza. Nagy tapasztalata van, amit lelkesen próbál átadni mindenkinek. Aki egy jó hangulatban szeretne valami szépet alkotni, ott a helye :) - Búzási Zsanett"

„Mindenkinek jó szívvel ajánlom Szilvi tanfolyamát! Rendkívül lelkes és segítőkész volt. Segített másként szemlélni egy-egy rajzot, javítani a technikánkon. Sokat dicsért és próbálta átadni számunkra is mindazt, amit tud. Igazán tehetséges, sokat tanulhat nála szerintem minden alkotásra vágyó! :) - Talabér Szilvia"

"Nekem akkora élmény volt, hogy azóta, ha van időm akkor máris nekiállok és festek. Szilvi megtanított másképp látni. Mindenben segített, hogy jól sikerüljenek a képek, amiket festettünk. Még annak is sikerült elsajátítani a festést, akinek nem volt semmi előzménye a rajzolás és festéshez. Ezért mindenkinek tiszta szívből csak ajánlani tudom. Próbáljátok ki és átélítek ezt az érzést :) - Búzásiné Sipos Rózsa"

Keresés