Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Könyvespolc - Mágneses könyvjelző

Ár:
1.690 Ft

Minden könyvmoly érezte már legalább egyszer a bosszúságot a könyvből kieső könyvjelző miatt smiley. A mágneses könyvjelző erre nyújt megoldást! Mind a mellett, hogy nagyon praktikus, különleges is!

A könyvjelző belső két oldalán lévő mágnes összefogja a könyv oldalát és nem esik ki a könyvünkből, így biztosan tudjuk hol is tartottunk korábban.

Ezeket a könyvjelzőket saját grafika alapján készítettem. A tervezéstől a kivitelezésig, a vágástól a ragasztásig, sőt még a könyvjelzőt tartó háttérlap készítése is mind-mind saját kézzel készült, szívvel-lélekkel  heart

Tökéletes ajándék gyerekeknek, felnőtteknek, könyvmolyoknak, azoknak akik csak most ismerkednek a könyvekkel és magunknak is!  smiley

Elérhetőség: 8 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A mágneses könyvjelzők méretei a mintától függően változhatnak.

Legszélesebb pontjuk 5 - 6,5 cm között van.

A hosszúk 12 - 16 cm között van.

A könyvjelzők prémium minőségű fotópapírra vannak nyomtatva majd félbehajtva. Mindkét színes oldalán ugyanaz a minta található.

A belső oldaluk fehér, amire 2 mágnes van ragasztva. A mágnesek összefogják a könyv lapját, így a könyvjelző stabilan tartja a lapot, nem esik ki a könyvből. A könyvjelzők színes oldala UV és nedvesség védő fóliával van bevonva.

Figyelem, a könyvjelző színe eltérhet a monitor által mutatott színtől!

Keresés